In het woongebied Bangert en Oosterpolder verrijst een nieuwe groene en waterrijke buurt. ‘De Stolptuin’ komt aan de noordoostelijke rand van Hoorn, omringd door de oude dorpslinten Blokker en Zwaag en op de hoek van de Westerblokker en de Strip. Aan de zuidoostkant van het plan staat een mooi bewaard gebleven rijksmonument: de stolpboerderij ‘De Barmhartige Samaritaan’.

De Stolptuin

De Stolptuin is een ontwikkeling van Exploitatiemaatschappij Westfriesland (een samenwerking van Linden Groep bv en AM bv). EWF ontwikkeld hier 94 woningen. Het wordt een gevarieerd woongebied van 80 duurzame koop- en 14 huurwoningen in een prachtige architectuurstijl met dorps karakter. Aan het water vind je charmante twee-onder-één-kapwoningen en enkele royale vrijstaande woningen. Bijzondere rug-aan-rug woningen, welke deels te huur en deels te koop aangebonden zullen worden, en 2 type rijwoningen zijn te vinden aan de groenstroken.

De presale is gestart!

Benieuwd naar de woningen? Kijk dan snel op de aanbod pagina en geef je voorkeur voor woningtype(s) door. Naar verwachting start de verkoop in maart.

Nieuws & blogs

Naar nieuws & blogs Naar nieuws & blogs

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie