De locatie

De Stolptuin
De Stolptuin wordt ontwikkeld op de hoek van de Westerblokker en de Strip, in het woongebied Bangert en Oosterpolder aan de noordoostelijke rand van Hoorn. In het eigen centrum van Bangert en Oosterpolder en langs de Westerblokker kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. In de buurt vind je ook scholen, kinderopvang, diverse sportvoorzieningen en openbaar vervoeraansluitingen.

Perfect bereikbaar
Net als Hoorn is ook de wijk Bangert en Oosterpolder zeer goed bereikbaar. Met het openbaar vervoer (diverse busverbindingen) en de aanwezigheid van twee NS-stations in Hoorn (Hoorn en Hoorn Kersenboogerd) ben je zo in het hart van de stad of juist zo de stad weer uit. De streek wordt doorsneden door prachtige fietsroutes.

Amsterdam is bereikbaar met openbaar vervoer of de auto via de Provincialeweg N307 en Rijksweg A7. Er zijn bovendien goede verbindingen met Haarlem, Schiphol of Alkmaar en Enkhuizen, ook per auto of openbaar vervoer.

Hoorn
Het historische Hoorn ligt in de regio West-Friesland aan het Markermeer. In 1356 verleende Willem V stadsrechten aan de stad, die een bloeitijd kende in de 16e en 17e eeuw. De oude binnenstad ademt nog de geschiedenis uit van de VOC, de WIC en de walvisvaarders, ook in de diverse musea en de haven aan het IJsselmeer. Het moderne Hoorn heeft zich ontwikkeld tot informele hoofdstad van de regio. Winkelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, in bekende kledingzaken en leuke boetieks tot kleine bijzondere speciaalzaken en galeries. Hoorn leent zich uitstekend voor een verkenning vanaf het water. De watertaxi vaart door de havens en langs de kustlijn van de stad of brengt je naar een op- en afstapplek bij je favoriete restaurant, want ook aan eetgelegenheden geen gebrek. Aan sportieve mogelijkheden is in stad zeker geen tekort. Je kunt hier fietsen, wandelen, varen, zeilen, zwemmen, (kite-)surfen, minigolfen, skiën op de rollerbaan, beachsporten en nog veel meer.
 

Interesse in De Stolptuin?

Modern wonen op een groene rustieke plek met volop ruimte. Een buitenkans!
Heb je interesse om te wonen in een nieuwbouwwoning in De Stolptuin? Meld je dan hier aan als belangstellende.