Woningaanbod

In De Stolptuin komt een gevarieerde mix aan woningen. De koop- en huurwoningen bestaan uit rug-aan-rug-woningen, rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Dankzij de gevarieerde combinaties van kleur, materiaal en detaillering krijgen alle woningen in de wijk een eigen identiteit. Geparkeerd wordt in hofjes of langs de straat. De twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen erf.

In het plan worden ook sociale huurwoningen gerealiseerd. De website van de overheid Kom ik in aanmerking voor een sociale huurwoning van een woningcorporatie? | Rijksoverheid.nl biedt een overzicht met inkomens. 

Via uw account kunt u de enquête invullen over uw woonwensen.


Unieke woonbeleving bij Homestudios

Voor de indeling en afwerking van je woning bieden we de mogelijkheid voor een unieke experience bij Homestudios. Op basis van je persoonlijke situatie en wensen maak je een fysieke en digitale klantreis voor een complete woonervaring. Hier kun je ook je individuele woonwensen – denk aan een uitbouw, erker of wijziging van de indeling – echt ervaren en uit laten voeren. Zo helpen we je van je huis ook echt een thuis te maken.