16 november 2023
Geplaatst door TeamDeStolptuin

Wellicht hebben jullie het persbericht gelezen. AM en Lindengroep hebben een intentieovereenkomst getekend voor de verkoop van 14 sociale huurwoningen in De Stolptuin aan Intermaris. De eerste officiële stappen zijn gezet!
 

Ondertussen gebeurt er op locatie ook genoeg. De grondwerkzaamheden zijn in volle gang en hiermee zijn de contouren nu echt zichtbaar.

vogelvlucht grond stolptuin

Nog meer goed nieuws want ook de eerste schetsen van het plan en de woningen zijn gereed. Deze willen we natuurlijk heel graag met jullie delen. Een mooie variatie aan type woningen zullen de Stolptuin straks tot een prachtige woonwijk maken. Of je nu op zoekt bent naar je eerste woning of je ben toe aan een volgende stap, in De Stolptuin vind je het allemaal.

schetsen stolptuin woningen schetsen stolptuin woningen

schetsen stolptuin woningen schetsen stolptuin woningen

In het plan zijn 6 vrijstaande woningen opgenomen, 24 twee-onder-een-kap woningen, 50 rijwoningen in verschillende grootten en categorieën en 14 sociale huurwoningen voor Intermaris. De beelden worden nu verder uitgewerkt en ook de plattegronden worden van de laatste aanvullingen voorzien.

Wij zullen jullie op de hoogte houden!