15 maart 2024
Geplaatst door TeamDeStolptuin
Uitgelicht

Dit unieke project biedt 80 schitterende woningen die nu binnen handbereik zijn. Ben je klaar om een grote stap richting jouw droomhuis te zetten? Lees dan snel verder om te ontdekken hoe je kunt inschrijven en maak je klaar voor een spannende reis naar jouw toekomstige thuis.

Beginnen is eenvoudig: start je inschrijving door een persoonlijke link aan te vragen. Deze link leidt je naar jouw eigen De Stolptuin-account, waar je het online inschrijfformulier kunt invullen. Onthoud dat je per huishouden voor één woning kunt inschrijven, maar je kunt meerdere voorkeursbouwnummers opgeven. Het is handig om je financiële informatie bij de hand te hebben voordat je begint.

Belangrijke data en Meet & Greet

Markeer zaterdag 23 maart in je agenda voor een Meet & Greet bij Restaurant-Uitspanning de Nadorst. Tussen 10:00 en 12:00 uur ben je van harte welkom om meer te weten te komen over De Stolptuin en al je vragen te stellen aan het aanwezige verkoopteam.

Na je inschrijving, die je tot maandag 25 maart om 12.00 uur kunt indienen, is het afwachten. Als je een woning toegewezen krijgt, hoor je dit uiterlijk vrijdag 29 maart van De Stijl Makelaardij. Vervolgens plannen we een optiegesprek en heb je een week de tijd om je koopbeslissing te nemen. Geen zorgen als het niet meteen lukt om een woning te bemachtigen; niet-toegewezen inschrijvingen komen automatisch op de reservelijst.

Heb je vragen over het project of het inschrijvingsproces? De Stijl Makelaardij staat klaar om je te helpen met alle informatie die je nodig hebt. Aarzel niet om contact op te nemen en je vragen te stellen.